Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
90

Στον Μαραθώνιο Βαρκελώνης με τη Σημαία μας τερμάτισε ο Κ. Χατζής. ΒΙΝΤΕΟ

< 2 λεπτά
15.03.16 • 19:20
#Tags:

Με την γαλανόλευκη στους ώμους και φουστανέλα τερμάτισε ο Βοιωτός (από το Λεοντάρι) Κώστας Χατζής και στον Διεθνή Μαραθώνιο της Βαρκελώνη που έγινε την περασμένη Κυριακή!

Τα κατάφερε και αυτή τη φορά, και έφτασε στον τερματισμό μέσα σε επευφημίες στην Ισπανική πόλη και έφερε την Σημαία μας στον τερματισμό!

Κ Χατζής, σημαία, ΜαραθώνιοςΟ Κώστας, ως γνήσιος Έλληνας, φορά φουστανέλα έχει στους ώμους του την Ελληνική Σημαία και κεντημένο στο γιλέκο του το σήμα του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, προβάλλοντας έτσι τη χώρα μας και τον Μαραθώνιο!

Κατάγεται από το Λεοντάρι Βοιωτίας και μετέχει σε Μαραθωνίους δρόμους στο εξωτερικό, τερματίζοντας με την παραδοσιακή μας φουστανέλα και πάντα με την ελληνική σημαία. Ζει μόνιμα στην Ολλανδία όπου είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά (δύο αγόρια και μία κόρη) και στόχος του είναι κάποτε να τερματίσουν μαζί και οι τρεις στο Καλλιμάρμαρο.

Εχει βραβευτεί από τον ΣΕΓΑΣ για την πράξη του αυτή. 

Βέβαια ο πατριώτης μας, Βοιωτός, θα είναι παρών και στον φετινό 34ο Μαραθώνιο και θα τερματίσει με τη σημαία και τη φουστανέλα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στο οποίο, όπως μας λέει, κάθε φορά που τερματίζει αισθάνεται δέος.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UFfI7_5movg]

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle