Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 8ου ποδηλατικού γύρου Ορχομενού την περασμένη Κυριακή, κάνουμε ένα πισωγύρισμα στην 1η διοργάνωση η οποία ξεκίνησε το 2004.

Ο κ Παναγιώτης Υπερήφανος μας δήλωσε ότι «είναι ο εμπνευστής της διοργάνωσης» και πρωτεργάτης-συντονιστής του 1ου ποδηλατικού γύρου που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου 2004 ο οποίος βέβαια συνέχισε να πρωτοστατεί και τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίας «Βοιωτικά Νέα» στις 19 Μαΐου 2004, οι συμμετοχές της πρώτης διοργάνωσης ξεπέρασαν τις 400 ενώ η εκκίνηση είχε δοθεί στις 5 το απόγευμα από τον Άγιο Σπυρίδωνα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον Άγιο Δημήτριο, Καρυά και οι ποδηλάτες τερμάτισαν στην πλατεία Ηρώων του Ορχομενού.

Από τότε πραγματοποιήθηκαν και άλλοι ποδηλατικοί γύροι με αποτέλεσμα να φτάσουμε στον 8ο την περασμένη Κυριακή.

Στα 14 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει πραγματοποιήθηκαν 8 εκδηλώσεις και όπως είναι αντιληπτό δεν έγιναν ποδηλατικοί γύροι για 6 χρόνια.

Πατώντας πάνω στις εικόνες (που μας παραχώρησε ο κ Παν Υπερήφανος) μπορείτε να τις μεγαλώσετε και να διαβάσετε το δημοσίευμα για τον 1ο ποδηλατικό γύρο Ορχομενού.