Σε δύο από τα σπουδαιότερα Πρωταθλήματα Στίβου στην Ελλάδα κατάφεραν οι αθλητές του ΓΑΣ Λιβαδειάς να προκριθούν και να συμμετέχουν με πολύ καλές εμφανίσεις.
Συγκεκριμένα ο αθλητής μας Κασούτσας Νικόλαος κατάφερε να προκριθεί και να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 , που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης στις 3-4 Ιουλίου 2021 , κατακτώντας την 12η θέση στα 400μ Ανδρών με πολύ καλή εμφάνιση.
Ο αθλητής μας κατάφερε να πάρει διπλή πρόκριση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου στις 10-11 Ιουλίου 2021 , στα 400μ Ανδρών έχοντας πραγματοποιήσει τον τρίτο καλύτερο χρόνο , αλλά και στα 200μ Ανδρών. Δυστυχώς στον αγώνα αυτό ο αθλητής μας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση του προκριματικού των 400μ Ανδρών λόγω μιας σοβαρής θλάσης στο πόδι του.
Στο αγώνα αυτό κατάφεραν να προκριθούν και να συμμετέχουν με αξιόλογες εμφανίσεις και οι αθλήτριές μας Καλογρηά Ευσταθία-Παναγιώτα η οποία κατέκτησε την 11η θέση στο τελικό των 800μ Γυναικών καθώς επίσης και η Μπουρλή Θεοφανία στα 800μ Γυναικών και η Γκαλαμέλου Νικολέτα στα 400μ Γυναικών.
Πολύ καλή εμφάνιση και της ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ400μ Γυναικών η οποία κατέκτησε την 12η θέση με τις αθλήτριες Αγραφιώτη Χαραλαμπία-Κων/να , Γκαλαμέλου Νικολέτα , Καλογρηά Ευσταθία-Παναγιώτα και Μπουρλή Θεοφανία.
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και το προπονητή τους Σκαπέτη Δημήτρη για την αξιόλογη συμμετοχή και παρουσία τους στα κορυφαία Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου της χώρας μας , τα οποία τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκαν επηρεασμένα έντονα από τις συνέπειες της πανδημίας του ιού covid-19!!!