Εξαιρετικά επιτυχημένο αποδείχτηκε το ξεκίνημα της αγωνιστικής δραστηριότητας των αθλητών του ΓΑΣ Λιβαδειάς , οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών-Γυναικών , που πραγματοποιήθηκε στις 8-9 Μαίου 2021 στη Χαλκίδα.
Αξιοσημείωτη η 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με εξαιρετική επίδοση στα 400μ Ανδρών (50.66) , καθώς και η 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 200μ Ανδρών (23.45) του αθλητή ΚΑΣΟΥΤΣΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Στα ίδια αγωνίσματα την 7η θέση με πολύ καλές επιδόσεις κατέκτησε και ο αθλητής μας ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.
Στα 800μ Ανδρών την 4η θέση κατέκτησε ο αθλητής μας ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ο οποίος κατέκτησε και την 5η θέση στα 1500μ Ανδρών.
Στην κατηγορία Γυναικών η αθλήτριά μας ΜΠΟΥΡΛΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ με εξαιρετική εμφάνιση στα 800μ Γυναικών κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.
Στα 200μ Γυναικών η αθλήτριές μας με πολύ καλές εμφανίσεις κατέκτησαν , η ΣΚΑΠΕΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ την 5η θέση , η ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ την 8η θέση και η ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ-ΚΩΝ/ΝΑ την 14η θέση.
Εξαιρετική η 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ400μ Γυναικών την οποία κατέκτησαν οι αθλήτριές μας , ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ-ΚΩΝ/ΝΑ , ΜΠΟΥΡΛΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ , ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ , ΣΚΑΠΕΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και τον προπονητή τους Κο ΣΚΑΠΕΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ , οι οποίοι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας τους απέδειξαν ότι μπορούν πάντα με σωστή δουλειά και προσπάθεια να πετυχαίνουν υψηλούς στόχους!!!