Σπουδαίες εμφανίσεις και σημαντικές διακρίσεις πραγματοποίησαν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς που αγωνίστηκαν στο 2ο  Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «Irini Cup» που διοργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος Α.Σ Ειρήνη Χαλκίδος στην όμορφη πόλη της Χαλκίδος ενώ συμμετείχαν 470 αθλήτριες από 6 χώρες

Θριαμβευτική εμφάνιση στην κατηγορία των γυναικών από την Αποστολία Νάση που κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κορδέλα , την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό και την 4η θέση στις κορίνες και στο στεφάνι.

Στην κατηγορία των κορασίδων 1ης χρονιάς  η Παναγιώτα Καλογρηά κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι , την 6η θέση στις κορίνες και το σύνθετο ατομικό και την 7η θέση στο σχοινάκι. Η Έφη Κοσμίδη στην ίδια κατηγορία πήρε την 6η θέση στο σχοινάκι , την 7η  θέση στο στεφάνι και την 8η θέση στην μπάλα και το σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία των κορασίδων 2ης  χρονιάς η Αρβανίτη Κατερίνα πήρε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην μπάλα , την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις κορίνες και την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό. Η  Κων/να Γαλανάκου ήταν 7η στο στεφάνι. Στην ίδια κατηγορία η Μαρία Σφήκα πήρε 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο σχοινάκι και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα και το σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία των νεανίδων 2ης χρονιάς η Χαριτίνα Αγραφιώτη κατέκτησε την 6η θέση στην μπάλα και την κορδέλα και την 8η θέση στο σχοινάκι.

Στην κατηγορία νεανίδων 1ης χρονιάς  η Καλομοίρα Καρόκη κατέκτησε την 8η θέση στην κορδέλα, ενώ οι Κατερίνα Κορογιάννου, Καλομοίρα Μαλέση και Μαριάννα Ταμπάκη πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις αποκτώντας σημαντικότατες εμπειρίες.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων 2ης χρονιάς η Αγάπη Ζουρνή ήταν 6η στο σχοινάκι ενώ στην ίδια κατηγορία η Λυδία Τσιώλη πραγματοποίησε πολύ καλή και βελτιωμένη εμφάνιση όπως και η Ευαγγελία Ευαγγελίου στην κατηγορία του προαγωνιστικού.

“Κλικ” στις φωτογραφίες για μεγάλωμα