Στον τόπο που γεννήθηκε, στον τόπο που την ξεκουράζει και βρίσκει ηρεμία και εμπνέεται, στον ιστορικό Ορχομενό, συναντηθήκαμε με την Γωγώ Τσαμπά και συζητήσαμε για όλους και για όλα.

Μια συνέντευξη που όπως πάντα η Γωγώ με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια απαντά σε κάθε ερώτηση με μόνο μέλημά της να μην πληγώσει κανέναν.

Γιατί η Γωγώ έτσι είναι, ευαίσθητη, δεν θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις και αντιπαλότητες. Και ναι σε αρκετά σημεία η ευαισθησία της εκφράστηκε με βούρκωμα… έτσι είναι η Γωγώ, ένας ειλικρινής, καλοθέλητος άνθρωπος, με απίστευτο χιούμορ και όσοι την γνωρίζουμε καλά, ξέρουμε ότι παραμένει έτσι.

Δεν ξεχνά, ξέρει να εκτιμά, να εξηγείται “σπαθί” και να μιλά πάντα με ειλικρίνεια όσο και αν αυτό της στοιχίζει.

Η Γωγώ Τσαμπά έχει διαγράψει μια πολύ μεγάλη πορεία στο τραγούδι. Δεν θα πω στο δημοτικό τραγούδι γιατί η φωνή της δεν μπορεί να περιοριστεί, απλά να χαρακτηριστεί με το στυλ, με το μοτίβο, όπως λέει και η ίδια, που τραγουδάει και έχει καθιερωθεί.

Για το μέλλον; Δεν λέει όχι σε συνεργασίες έξω από το μοτίβο της, το έχει επιχειρήσει άλλωστε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Στη συζήτησή μας, η Γωγώ απαντά:

Που θα γίνει ο γάμος;

Τι λέει για τη γυμναστική και την… υψηλή ραπτική;

Ποια είναι η αδυναμία της και πως μπήκε στο τραγούδι;

Ποιους ευχαριστεί και τι λέει για τους συνεργάτες της;

Τι αποκαλύπτει για τις φιλίες και τα.. σιρόπια;

Ποιους θαυμάζει και τι ομάδα είναι;

Τι μας τραγουδά και τι νέες δουλειές ετοιμάζει;

Για όλα αυτά και πολλά ακόμα απολαύστε την στο βίντεο της συνέντευξης που παραχώρησε στον Μπάμπη Ζαννιά για την ιστοσελίδα asopichos.gr.

Βίντεο – Φωτογραφίες eurokinissi.gr

  • Είναι η 2η συνέντευξη της Γωγώς στον Μπάμπη Ζαννιά που φιλοξενεί ο asopichos.gr μετά από 6 χρόνια (2015) την οποία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Γωγώ Τσαμπά, αυτός είναι ο μεγάλος μου έρωτας… Αποκλειστική συνέντευξη στο asopichos.gr ΒΙΝΤΕΟ