Αποκλειστική συνέντευξη στο www.asopichos.gr ΒΙΝΤΕΟ

Γωγώ Τσαμπά, αυτός είναι ο μεγάλος μου έρωτας…

Απλή, ανθρώπινη, συναισθηματική, βαθειά θρησκευόμενη, ώριμη και σίγουρη. Αυτοί είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που μπορείς να προσδώσεις όταν συναντάς τη Γωγώ Τσαμπά.

Γωγώ
Φωτογραφία Βασίλης Κουτρουμάνος

Υπερήφανη για την καταγωγή της που δεν την ξεχνά και όπου κι αν βρίσκεται μιλάει για τον Ορχομενό.

Ειλικρινής, ευσυγκίνητη, νιώθει άνετα και δεν δίστασε να μιλήσει σε ότι την ρωτήσαμε.

«Γωγώ θα μιλήσουμε για όλα, δεν θα κρύψουμε τίποτα» της είπαμε όταν κανονίζαμε τη συνέντευξη και εκείνη μας είπε «δεκτό, δεν έχω να κρύψω τίποτα»! Έτσι κι έγινε μας αποκάλυψε την ηλικία της, το ύψος της αλλά και πτυχές της οικογενειακής της ζωής.

«Έπιναν ουίσκι με τα παπούτσια μου, ενώ ένας άλλος άνοιξε το κεφάλι του χτυπώντας το με το τακούνι μου» λέει η Γωγώ Τσαμπά για τις ακραίες εκδηλώσεις από τους θαυμαστές της.
Ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Γωγώς;
Το κάνει πριν βγει στη πίστα;
Ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον;
Τι γύρευε στη Μύκονο;
Τι της είπε ο πατέρας της πριν πεθάνει;
Ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι;
Τι σχέση έχει με το μπάσκετ;
Τι λέει για την πατρίδα της και τους φίλους της;

Συνεπής στο ραντεβού της, χαιρέτισε τους θαυμαστές της, μίλησε μαζί τους ευγενικά και αρχίσαμε να μιλάμε.

ΓΩΓΩ 1
Φωτογραφία Βασίλης Κουτρουμάνος

Η Γωγώ μας είπε για την οικογένειά της, την καταγωγή της, για τους πρώην και νυν φίλους της, για τον έρωτα, για τους συναδέλφους της για τις καλές και κακές στιγμές στην καριέρα της.
Μίλησε για τον μεγάλο της έρωτα, το δημοτικό τραγούδι, για τα πανηγύρια, για τις μεγάλες πίστες, για τις συνεργασίες με άλλους τραγουδιστές.

Μας αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα πριν βγει στη πίστα ή στο πάλκο, για τις πριβέ εμφανίσεις της σε επώνυμους αλλά και για το ότι πήγε το κλαρίνο στη Μύκονο.

Δεν έκρυψε τις πικρίες της για κάποιους συντοπίτες αλλά και για τα προβλήματα του Ορχομενού.

Στρατεύτηκε μαζί μας για να επισκευαστεί το κλειστό γυμναστήριο και δήλωσε ότι θα είναι παρούσα όταν ολοκληρωθεί και θα παίξει μπάσκετ μαζί μας.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που κατέγραψε ο Γιώργος Νιφλής και δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες όπως τις αιχμαλώτισε ο φακός του βραβευμένου φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου.