Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο “8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς”, αγώνας δρόμου ο οποίος περιλάμβανε αποστάσεις 21,1χλμ, 10χλμ, 5χλμ, 2χλμ, και 1χλμ διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών με διοργανωτή τον ΑΚΟΛ.

Λόγω της πανδημίας και των μέτρων προστασίας κατά του covid-19 το ΔΣ του διοργανωτή αποφάσισε να ακυρώσει την φετινή διοργάνωση και στη θέση του θα διεξάγει εθελοντική αιμοδοσία.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΚΟΛ:

“Το Δ.Σ. του  Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς προβληματισμένο από  τις πρωτοφανείς  συνθήκες της πανδημίας COVID-19,  σεβόμενο τις αποφάσεις τις περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Λιβαδειάς για ακύρωση όλων των εκδηλώσεων και συναισθανόμενο το βάρος της ευθύνης που το διακατέχει, επειδή δεν θα ήθελε σε καμία των περιπτώσεων η διοργάνωση η οποία προσελκύει εκατοντάδες αθλητές, επισκέπτες, θεατές  να γίνει πιθανή αιτία μαζικής διασποράς του ιού στην πόλη μας , ανακοινώνει την ομόφωνη απόφασή του για ακύρωση του  8ου Τροφώνιου Ημιμαραθώνιου Λιβαδειάς και θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία με τίτλο 8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Αιμοδοσίας.
Η ημερομηνία διεξαγωγής της εθελοντικής αιμοδοσίας θα ανακοινωθεί  στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Ελπίζουμε να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε ραντεβού για τον επόμενο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο  στις 26/09/2021.

Ο ΔΣ ΤΟΥ ΑΚΟΛ”