Μεγάλη συμμετοχή από μικρούς μαθητές σημείωσε το 3ο Κυνήγι του Κρυμμένου Αη Βασίλη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο), και διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Levadistas, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων και εθελοντές πολίτες.

Οι ομάδες των παιδιών που συμμετείχαν στο παιχνίδι λύσης των 10 γρίφων ξεπερνούσαν τις 50 , ενώ σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν και οι γονείς τους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια εύρεσης του Κρυμμένου Αη Βασίλη.

Στόχος των γρίφων εκτός από το παιχνίδι και την διασκέδαση ήταν οι μικροί δημότες να γνωρίσουν σημαντικά και χρήσιμα σημεία του Δήμου Λεβαδέων.
Ο Αη Βασίλης ήταν κρυμμένος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων , όπου εντοπίστηκε από αρκετές ομάδες, και τα παιδιά έμαθαν ότι αυτή η δομή %ce%ba%cf%81%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b7-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b1βοηθάει αρκετές ευάλωτες οικογένειες συμπολιτών μας.

Πλούσια δώρα και εκπλήξεις περίμεναν στην συνέχεια τους νικητές στο Ζάππειο, καθώς και πολλές ομάδες που συμμετείχαν, αφού πραγματοποιήθηκε κλήρωση και μοιράστηκαν τα δώρα στους περισσότερους συμμετέχοντες.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου υποδέχτηκε τον Άη Βασίλη με την νικήτρια ομάδα, παρέδωσε αναμνηστικά στα παιδιά και εξέφρασε την χαρά της για αυτήν την μεγάλη συμμετοχή τονίζοντας, ότι είναι ένας θεσμός που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους τα τελευταία 3 χρόνια.
Ευχήθηκε «Υγεία και Καλές Γιορτές», ενώ δεν παρέλειψε να προσκαλέσει όλους στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.