Με τον γενικό τίτλο “η συμβολή της Βοιωτίας στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία” θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης εκδήλωση την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας την οποία διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο θεματολόγιο με ομιλητές από όλο  το πολιτικό φάσμα οι οποίοι ανήκουν και εκπροσωπούν συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, στην πολιτική , στο πανεπιστημιακό, στο επιχειρηματικό και στο θεσμικό πεδίο.

Μια εκδήλωση που σχεδιάστηκε σίγουρα από επικοινωνιολόγους και χώρεσε τους πάντες εχθρούς και φίλους σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή και εν όψει πολιτικών εξελίξεων και εκλογικών αναμετρήσεων. Μια… ενωτική εκδήλωση!

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι μετά την εκδήλωση αυτή θα πάρουν σάρκα και οστά συμμαχίες, θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον αρκετοί από αυτούς για την επανεμφάνισή τους στο πολιτικό σκηνικό καθώς και άλλοι που θα θελήσουν να δουν τα αποτελέσματα μετά την κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες “ενωτικές” εκδηλώσεις με διάφορους διοργανωτές…

Σίγουρα η Βοιωτία έχει προσφέρει πάρα πολλά στη Δημοκρατία και της χρωστάνε όλοι, δεν χρωστάει σε κανέναν.

Πολλές ομιλίες, μνημόσυνο και ανάθεση μελέτης για τον βίο και την πολιτεία Βοιωτών βουλευτών και ευρωβουλευτών από το 1821 μέχρι σήμερα!

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα και τους ομιλητές της εκδήλωσης.