Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες… 3 του Γενάρη

Σήμερα στις 5.30 στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς, ο Γιώργος Παπανδρέου επισημοποιεί τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ και κάνει συμβολικά ένα νέο ξεκίνημα με την συμβολική ημερομηνία 3 αλλά του Γενάρη και όχι του Σεπτέμβρη, ιδρύοντας νέο κόμμα όπως είχε γράψει ο ASOPICHOS.

Επίσης είχαμε γράψει από του πρώτους πανελλαδικά στις 27 Δεκεμβρίου οτι το νέο κόμμα θα περιλαμβάνει την λέξη ΑΛΛΑΓΗ.
ΑΛΛΑΓΗΣήμερα λοιπόν ο κ Παπανδρέου θα ανακοινώσει το όνομα του κόμματός του καθώς και τα λογότυπα.
Στο Face Book έκανε την εμφάνισή του σελίδα με την ονομασία “Κίνημα Αλλαγήας” και σήμα το τριαντάφυλλο.

Ο κ Παπανδρέου σε δήλωσή του που διένειμε στα ΜΜΕ χθες επισήμανε “Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα. Ηρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου. Ήρθε η ώρα για να οικοδομήσουμε, όλοι μαζί, το νέο πολιτικό σπίτι που θα στεγάσει τις προοδευτικές μας αξίες, τις αξίες που μας ένωσαν και μας ενώνουν”.

“Ενός Κινήματος που θέλουμε να διασφαλίσει την παρουσία των πραγματικών δυνάμεων της προόδου στο επόμενο Κοινοβούλιο, των δυνάμεων που πιστεύουν και το έχουν αποδείξει στην πράξη με πραγματικές δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, ότι η Ελλάδα δεν θα υπερβεί οριστικά την κρίση, δεν θα ανακάμψει οριστικά, αν δεν αλλάξει οριστικά, αν δεν αλλάξει συθέμελα, με βάση ένα “Ελληνικό Σχέδιο” και Θεσμούς που λειτουργούν – με τον πολίτη συμμέτοχο.

Ενός Κινήματος που θα εργαστεί στην επόμενη Βουλή για να διασφαλιστούν όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις για μια ασφαλή και οριστική έξοδο από την κρίση.

Ενός Κινήματος, που θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να γίνει πράξη η μετάβαση στη Μεταπελατειακή Ελλάδα, με όραμα την οικοδόμηση μιάς Ελλάδας Δικαιοσύνης και Δημιουργίας”… αναφέρει μεταξύ άλλων.