Κατασκευή πίστας αυτοκινήτων στη Χαλκίδα 

Το ενδεχόμενο να αποτελέσει η περιοχή της Χαλκίδας μεγάλο κέντρο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη , συνεργατών του, αλλά και ειδικών του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας .

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν εκπρόσωποι της ΔΑΕΠΕΧ και τον ΔΟΑΠΠΕΧ και ακόμη ο Θανάσης Παπαθεοδώρου που σχεδίασε την πίστα αυτοκινήτου Χαλκιδα πίσττης Δραπετσώνας και ο οδηγός αυτοκινήτων και δημοσιογράφος Στράτος Φωτεινέλης.

Συζητήθηκε κυρίως το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί στη Χαλκίδα μεγάλη πίστα αυτοκινήτου, αφού η πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα είναι εντυπωσιακή. Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, θεωρείται πλεονέκτημα το γεγονός ότι η Χαλκίδα γειτνιάζει με την πρωτεύουσα της χώρας, την Αθήνα των 5 εκ. κατοίκων και ακόμη ότι η περιοχή έχει υποδομές σε ξενοδοχεία κλπ.

Ήταν η πρώτη συζήτηση επί του θέματος και θα ακολουθήσουν και άλλες σε πιο συγκεκριμένη βάση, ως προς τις χρηματοδοτήσεις των έργων κ.α.