Συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης 39χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η 39χρονη υπήκοος Αλβανίας, βρέθηκε να έχει στη κατοχή της πέντε σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι, ένα περιδέραιο λαιμού και ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των (20) ευρώ, τα οποία είχε νωρίτερα αφαιρέσει από οικία 63χρονης ημεδαπής, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της συλληφθείσας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορους χώρους αυτής και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων και συγκεκριμένα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες και περιδέραια λαιμού, μενταγιόν, ρολόγια, χρυσές λίρες Αγγλίας κ.α., καθώς και το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ.

Από τα κατασχεθέντα κοσμήματα, μέρος αυτών αποδόθηκε στην 63χρονη νόμιμη κάτοχό τους, ενώ για τα υπόλοιπα διερευνάται η προέλευση και ο τρόπος κτήσης τους.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.