Π. Υπερήφανος: Ο «άλλος» Βασίλης Τζερεμές

Αποκρούοντας πέναλτι στη Ρόδο
Αποκρούοντας πέναλτι στη Ρόδο

Ο απόηχος από την συνέντευξη με τον μεγάλο πορτιέρο Βασίλη Τζερεμέ που δημοσίευσε ο Ασώπιχος ακόμη δεν έχει κοπάσει. Ο Παναγιώτης Υπερήφανος, γνωστός εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του και από την ενασχόλησή του με την ΑΕΟ, επί πολλές δεκαετίες και πρόεδρος αυτής, με αφορμή τη συνέντευξη με το Βασίλη Τζερεμέ, μας γνωρίζει με επιστολή του και άλλες άγνωστες πλευρές του πολυτάλαντου Βασίλη Τζερεμέ, εκτός από αυτές που μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Γράφει ο κ Υπερήφανος:

«Ο Βασίλης ο Τζερεμές πράγματι ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο πληρέστερος, ο καλύτερος τερματοφύλακας της μέχρι σήμερα πορείας του ποδοσφαιρικού Ορχομενού. Χάρις στις σπουδαίες επεμβάσεις του πολλές φορές η σημαία του Ορχομενού υψώθηκε ψηλά και έγινε ορατή από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Εκτός αυτού όμως ο Βασίλης υπήρξε και σπουδαίος αθλητής στίβου. Όλα τα αγωνίσματα ρίψεων ήταν υπόθεση Τζερεμέ. Θυμάμαι ότι στους Παμφθιωτικούς αγώνες στίβου που οργανώθηκαν στο Δραχμάνι-Ελάτεια πήρε πέντε πρώτες νίκες, είχαμε τότε αγώνισμα και τη λιθοβολία.

Το Βασίλη τον είχα κοντά μου σε όλα τα μετεφηβικά του χρόνια και στα πρώτα επαγγελματικά του. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιδί, ψηλό, λεπτό, με καλούς τρόπους, με ήθος, με ευγένεια, ένα παιδί από σπίτι.

Έκανε οικογένεια ζηλευτή με παιδιά και εγγόνια, με τη σύζηγό του, τον παιδικό του έρωτα τη Ματούλα, ψυχή-σκιά και στήριγμα της μέχρι σήμερα πορείας του.

Παναγιώτης Υπερήφανος»