Συνεχίζονται και φέτος οι περιπατητικές εξορμήσεις που καθιέρωσε από το 2016 η ιστοσελίδα www.asopichos.gr

Την προηγούμενη περίοδο πραγματοποιήθηκαν τρεις περίπατοι (στο Κάστρο του Ορχομενού, στον Βοιωτικό Κηφισό και στο κάστρο του Γλα) ενώ η νέα περίοδος ξεκινά με τον περίπατο στο Προσήλιο με προορισμό το σημείο που βρέθηκε ο διάσημος πλέον «τάφος» για τον οποίο οι φίλοι που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή και να μάθουν λεπτομέρειες σχετικά με τις ανασκαφές και τα ευρήματα.

3ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών 

2ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών

1ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών

 #στα_χνάρια_των_Μινυών

Η συγκέντρωση θα γίνει στον Αη Γιάννη (Σκριπού) την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 09!30 ενώ η διαδρομή θα ακολουθήσει το δρόμο Νεφέλης στις ρίζες του βουνού Ακοντίου προς Προσήλιο και επιστροφή.

Η διαδρομή είναι εύκολη, ισόπεδη, ασφάλτινη συνολικού μήκους 9 χλμ.

Όμορφες στιγμές θα ζήσουμε και πάλι, συνδυάζοντας την άσκηση με την γνωριμία του τόπου μας. Θα κυριαρχήσει, η καλή διάθεση, τα χαμόγελα και η ικανοποίηση της κατάκτησης του στόχου μας.

Άλλες λεπτομέρειες γύρω από τον 4ο περίπατο θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα του www.asopichos.gr όπου μπορείτε να δηλώνεται τη συμμετοχή σας – δωρεάν – στο e-mail της ιστοσελίδας asopichos@gmail.com συμπληρώνοντας την …

Δήλωση συμμετοχής

ή στέλνοντας μήνυμα στο FB του asopichos