Συλλήψεις, για χρέη στον Ορχομενό και άλλες παραβάσεις στη περιοχή

Συνελήφθη, στον Ορχομενό, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 52χρονος (ROMA), σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

  • Στη Χαλκίδα, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας 58χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Α’ Τμήματος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
  • Συνελήφθη επ αυτοφώρω 37χρονος με ειδικότητα στην αρπαγή τσαντών στη Χαλκίδα. Χθες βράδυ, αποπειράθηκε να αποσπάσει την τσάντα 46χρονης ημεδαπής, την ώρα που εκείνη βάδιζε σε περιοχή της Χαλκίδας, πλην όμως αστυνομικοί της Β’ ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ο 37χρονος εμπλέκεται σε δύο ακόμη αρπαγές τσαντών, οι οποίες διαπράχθηκαν πρόσφατα.
  • Στη Λαμία και στους Δελφούς έγινα δύο συλλήψεις για κλοπή αντικειμένων σε αυτοκίνητο ένα 35χρονος και για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος ένα 48χρονος αντίστοιχα η άλλη.