Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς απεργεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου αλλά λόγω του καύσωνα την ημέρα της απεργίας θα μεριμνήσει για αυξημένο προσωπικό ασφαλείας για την αποκομιδή απορριμάτων ώστε να αποσυμφορηθούν κάποια ευαίσθητα σημεία.

Την ερχόμενη Παρασκευή 30 Ιουνίου ο Σύλλογος πραγματοποιεί την έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκτίμηση της στάσης απέναντι στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στον κλάδο τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ συνεχίζουμε τον αγώνα μας και συμμετέχουμε δυναμικά στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, την Πέμπτη 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα, στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Ταυτόχρονα ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι , κατανοώντας τις έκτακτες καιρικές συνθήκες και με αίσθημα ευθύνης απέναντί τους ,ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς τη μέρα της απεργίας θα μεριμνήσει για αυξημένο προσωπικό ασφαλείας ώστε να αποσυμφορηθούν κάποια ευαίσθητα σημεία , όπως από την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων κάναμε (αποκομιδή των απορριμμάτων στα νοσοκομεία, τους ευαίσθητους κοινωνικά χώρους και όπου αλλού κρινόταν αναγκαίο ) με αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στην κοινωνία όσο κυρίως και στον αγώνα που κάνουμε , τόσο στο Δήμο Λεβαδέων , όσο και στο Δήμο Δ.Α.Α..

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ             ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Γενική Συνέλευση 

Ο Σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 30/06/2017 στο χώρο της καθαριότητας και ώρα 07:00 το πρωί για να αξιολογήσουμε τα νέα δεδομένα και να αποφασίσουμε για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων μας.