Την Παρασκευή 7 Μαΐου θα γίνει η κηδεία του παπα-Χαράλαμπου, εφημέριου του ΙΝ  Παναγία Σκριπούς που υπηρέτησε για σαράντα χρόνια με Δημοτική δαπάνη για το έργο που πρόσφερε στον τόπο που αγάπησε και υπηρέτησε.

Η ταφή του σύμφωνα με την επιθυμία του θα γίνει πίσω από το Ιερό του ΙΝ της Παναγίας σύμφωνα με επιθυμία του.

  • ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!! Η  σορός του θα τεθεί από το πρωί (08:00) σε λαϊκό προσκύνημα όπως αναφέρεται στο ένα αγγελτήριο και το άλλο αγγελτήριο ότι η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα, στις 11:00! 

Ωστόσο ερωτηματικά προκύπτουν σχετικά με την αιτία θανάτου του. Ως γνωστό νοσηλευόταν στο ΓΝ Λιβαδειάς προσβεβλημένος από κορωνοϊό όπως είχε διαδοθεί. Το να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα σημαίνει ότι η αιτία του θανάτου ήταν διαφορετική και όχι από τον κορωνοϊό… οπότε δεν θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα περί κορωνοϊόύ, και θα πρέπει να υπάρχει ιατροδικαστική γνωμάτευση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του π Χαράλαμπου η οποία δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, τουλάχιστον μέχρι τώρα…   

Δείτε τα δύο διαφορετικά αγγελτήρια θανάτου

Ο εκλιπών, αγάπησε τον Ορχομενό περισσότερο από την ιδιαίτερη πατρίδα του και πρόσφερε στον ιδιαίτερο και ιστορικό αυτόν τόπο πάρα πολλά αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στην εξέλιξή του.

Επί 40 χρόνια υπηρέτησε τον Ιερό Ναό Παναγίας Σκριπούς συνδέοντας το όνομά του με λύπες και χαρές των κατοίκων.

Το πένθος που σκόρπισε στην πόλη του Ορχομενού, και όχι μόνο, η απώλειά του, θα ισορροπεί και θα καλύπτει το κενό που αφήνει μόνο με τη μνημόνευσή του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, χτυπημένος από τον κορωνοϊό αφού νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Μαΐου.