«Καλή αντάμωση», ήταν η τελευταία φράση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη στο Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για το θάνατο του Κώστα Μίχου, Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας.

Ο κ Μπακογιάννης δήλωσε:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Κώστα, ο οποίο σε ηλικία μόλις 49 ετών μας άφησε σήμερα το πρωί.
Τον Κώστα τον Μίχο τον γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια, όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στην Περιφέρεια. Γνωρίσαμε έναν άνθρωπο αυτοδημιούργητο, έναν καταξιωμένο επιστήμονα και επιτυχημένο επαγγελματία.
Ήταν και είναι απαράμιλλη η εκτίμηση που έχαιρε μεταξύ των συναδέλφων και των συνεργατών του. Όπου πέρασε, ακόμα και σε μεγάλα έργα πανελλαδικής εμβέλειας, άφησε πίσω του βαθύ το ίχνος της ακεραιότητας, της εργατικότητας και της αποτελεσματικότητας.
Στη συνέχεια, γίναμε συνεργάτες. Αγάπησε την ευθύνη και αγωνιστήκαμε πλάι πλάι.
Πολύτιμος συμμαχητής που πίστεψε και συνέβαλε καθοριστικά στο όραμα για μια δυνατή και ανθρώπινη περιφέρεια.
Πάνω από όλα, υπήρξε άξιος εκπρόσωπος του λαού της Φωκίδας, για την οποία μοχθούσε, με ζήλο και αυταπάρνηση καθημερινά, με ευαισθησία για τους ανθρώπους της, ήθος και εντιμότητά.
Διακρίθηκε για τη μετριοπάθεια, την πραότητα, την προσήνεια, τη γλυκύτητα και την ευγένεια σε κάθε έκφανση της ζωής σου.
Πάλεψε γενναία, αθόρυβα και με αξιοπρέπεια την ασθένειά του, ενώ μέχρι τέλους υπήρξε αφοσιωμένος στα καθήκοντά του. Με χαμόγελο και ανείπωτη εσωτερική δύναμη.
Στην σύζυγό σου Νικολέτα, το στήριγμά του, και τα δύο παιδιά του, τη Δήμητρα και τον Νίκο, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Από σήμερα είμαστε κι εμείς οικογένειά τους.
Είμαι περήφανος που με τίμησε με την πολύτιμη φιλία του και την εμπιστοσύνη του.
Καλή αντάμωση». Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης.