Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
472

Φωτιά στη Λίμνη Εύβοιας – Εκκενώνονται οικισμοί

< 1 λεπτό
03.08.21 • 18:52
#Tags:

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Μυρτιάς του δήμου Μαντουδίου -Λίμνης- Αγίας Άννας στην Εύβοια, ενώ ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Για προληπτικούς λόγους, εκκενώνονται ο οικισμός Ρετσινόλακκος κοντά στη Λίμνη Ευβοίας και ο οικισμός Κοκκίνη όπου υπάρχουν κατασκηνώσεις.

Οι εντολές των πυροσβεστών για εκκένωση των δύο οικισμών έχουν προληπτικό χαρακτήρα ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για κατοίκους και παραθεριστές πού βρίσκονται εκεί.

Επί τόπου επιχειρούν 62 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 οχήματα και 3 αεροσκάφη. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Δυνάμεις συγκεντρώνονται στη Λίμνη Ευβοίας όπου η φωτιά έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η κινητοποίηση των δυνάμεων που υπήρξε για τη φωτιά στα Κριεζά έφερε αποτέλεσμα που μέσα σε λίγα λεπτά μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση και πλέον η φωτιά δεν εμπνέει κίνδυνο αλλά οι προσπάθειες συνεχίζονται.

φωτογραφία αρχείου

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle