Την  πιο σπουδαία διάκριση στην Ρυθμική Γυμναστική, κατάφερε να κερδίσει τόσο σε ατομικό όσο και Συλλογικό επίπεδο για την πόλη της Λιβαδειάς,  η Αποστολία Νάση του ΓΑΣ Λιβαδειά, η οποία κατέκτησε την 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο, στο στεφάνι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθη στις 6-7 Απριλίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού ‘Αντώνης Τρίτσης’.

Η κατάκτηση αυτή κατατάσσει την αθλήτριά μας στην elite της Ρυθμικής Γυμναστικής και φυσικά σύμφωνα με τα προνόμια που έχει θεσπίσει η Πολιτεία της δίνει τα απαραίτητα μόρια για την εισαγωγή της στα ελληνικά πανεπιστήμια που θα επιλέξει. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα μιας τεράστιας προσπάθειας χρόνων  τόσο από την αθλήτρια όσο και από τους προπονητές της και ην οικογένειά της.

Εξαιρετική στον αγώνα ήταν και παρουσία της αθλήτριας του ΓΑΣ Λιβαδειάς Ιωάννας Γκαλαμέλου η οποία παρά του γεγονότος ότι πριν δύο χρόνια κατέκτησε τη 2η θέση στις κορίνες στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής και επισφράγισε την εξαιρετική της παρουσία στο άθλημα καθώς και τα μόρια για το Πανεπιστήμιο, συνεχίζει να αγωνίζεται θέτοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στις αθλήτριες όσο και στις προπονήτριες και τους γονείς για την τόσο μεγάλη επιτυχία!!!

“κλικ” στις φωτογραφίες για μεγάλωμα