Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
145

Άδεια για 3 ακόμη αιολικούς σταθμούς. Δύο σε Βοιωτία ένας σε Φθιώτιδα

< 2 λεπτά
24.06.20 • 20:44
#Tags:

Στη χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε τρεις αιολικούς σταθμούς συνολικής ισχύος 7,8MW της ίδιας εταιρείας στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Φθιώτιδας, προχώρησε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας με τις σχετικές αποφάσεις να αναρτώνται στην πλατφόρμα της Διαύγεια.

Ειδικότερα, η ενδιαφερόμενη εταιρεία είναι η PACE Ενεργειακή Ι.Κ.Ε., με την “ΠΑΡΑΛΟΣ Ενεργειακή Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία” να κατέχει το 50% και το υπόλοιπο 50% ελέγχεται από την “CE Compound Energy Trading Limited”.

Αναλυτικότερα, οι άδειες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας αφορούν τα εξής έργα:

  • αιολικό σταθμό εγκατεστημένης ισχύος 2,625 MW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 2,625 MW στη θέση «Κοτρώνες», της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών, του Δήμου Θηβαίων, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας στην εταιρεία με την επωνυμία «PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και δ.τ. «PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ I.K.E.»
  • αιολικό σταθμό εγκατεστημένης ισχύος 2,625 MW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 2,625MW στη θέση «Τσεκουρέλι», της Δημοτικής Ενότητας Ακραίφνιας, του Δήμου Ορχομενού, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στην εταιρεία με την επωνυμία «PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ I.K.E.».
  • αιολικό σταθμό εγκατεστημένης ισχύος 2,625 MW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 2,625MW στη θέση «Κόκκινη», της Δημοτικής Ενότητας Οπουντίων, του Δήμου Λοκρών, της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, στην εταιρεία με την επωνυμία «PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «PACE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ I.K.E.».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle