Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
171

Άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε 2 αιολικά στη Βοιωτία. Που θα εγκατασταθούν 

< 2 λεπτά
15.05.20 • 14:23
#Tags:

Άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έλαβαν 2 αιολικοί σταθμοί και 1 φωτοβολταϊκός σταθμός συνολικής ισχύος 53,79 MW, σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. 

Ειδικότερα, τα δύο αιολικά βρίσκονται στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και αφορούν τις εταιρείες Τερψιχόρη Ενεργειακή Μ.Ι.Κ.Ε. και την East PV Μονοπρόσωπη ΑΕ.
Η τρίτη άδεια παραγωγής αφορά τον ηλιακό σταθμό, ισχύος 2,19 MWp της Motor Oil, που θα αξιοποιηθεί για αυτοπαραγωγή στο διυλιστήριο της εταιρείας στους Αγίους Θεοδώρους.
Αναλυτικότερα, οι άδειες για τη Βοιωτία αφορούν τα εξής έργα: 
αιολικός σταθμός εγκατεστημένης ισχύος 18,0 MW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 18,0 MW, στη θέση «ΜΥΤΙΚΑΣ-ΞΕΡΑΚΙΩΝΑ» των Δημοτικών Ενοτήτων Αλιάρτου και Κορώνειας, των Δήμων Αλιάρτου και Λεβαδέων, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε» και δ.τ «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Ι.Κ.Ε»
αιολικός σταθμός εγκατεστημένης ισχύος 33,6 MW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 33,6 MW, στη θέση «ΕΛΙΤΣΑ» του Δήμου Θηβαίων, των Δημοτικών Ενοτήτων Θίσβης και Πλαταιών, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην εταιρεία με την επωνυμία «EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και με δ.τ. «EAST PV ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E.».
πηγή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle