Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
101

Άνοδος ενεργών κρουσμάτων στο δήμο Λιβαδειάς. Εβδομάδα διενέργειας τεστ

< 1 λεπτό
26.07.21 • 20:29
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 42 και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αύξηση των ενεργών κρουσμάτων covid-19 στον Δήμο Λεβαδέων, ακολουθώντας την πανελλαδική τάση αύξησης, συνεχίστηκε κι αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, παρότι πανελλαδικά ο αριθμός των νοσηλειών έχει αυξηθεί σημαντικά, η εικόνα του Δήμου Λεβαδέων με βάση την εβδομαδιαία επιδημιολογική αναφορά του ΕΟΔΥ αποτυπώνει μηδενικά νούμερα σε επίπεδο νοσηλείας. Θετική ένδειξη, που δε πρέπει όμως να μας εφησυχάσει.

Κομβικό σημείο η συνέχιση και ολοκλήρωση του εμβολιαστικού προγράμματος.
Συνεχίζουμε να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας και να εμβολιαζόμαστε, ώστε να
συνεχίσουμε να διατηρούμε τον αριθμό κρουσμάτων σε επίπεδα χαμηλότερα από τον πανελλαδικό μέσο όρο και το κυριότερο να μην έχουμε βαριά νοσούντες.»

Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγρύπνησης και της συνδρομής στον έλεγχο της τοπικής επιδημιολογικής εικόνας, ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσουν γρήγορους ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) την Τρίτη 27,
την Πέμπτη 29 και το Σαββατο 31 Ιουλίου 2021 από τις 09:00 – 14:00 στην αίθουσα
συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς
(Καραγιαννοπούλου 1)

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle