Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
241

Έκλεισε, μέχρι 1/8, η κατασκήνωση της Παλιομηλιάς λόγω κορωνοϊού

< 1 λεπτό
22.07.21 • 22:16
#Tags:

Συνεδρίασε σήμερα, η Δημοτική Επιτροπή για τη Λειτουργία της Κατασκήνωσης, κατόπιν ανίχνευσης σε τακτικό γρήγορο έλεγχο (rapid test) πιθανού κρούσματος από COVID – 19 σε στέλεχος της Δημοτικής Κατασκήνωσης στη θέση «Παλιομηλιά – Ελικώνα», ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου.

Στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, αλλά και λόγω της ανασφάλειας που επικρατεί η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή της 2 ης κατασκηνωτικής περιόδου (23 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2021).

Το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη απόφασης σχετικά με τη λειτουργία της Κατασκήνωσης για τις επόμενες κατασκηνωτικές περιόδους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle