Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
344

Ένας νέος Συνεταιρισμός εγγύησης ποιότητας και γεύσης

< 3 λεπτά
03.05.19 • 06:32
#Tags:

Την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά έκανε ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βοιωτίας με τα προϊόντα του να διατίθενται στο κοινό την Πέμπτη 2 Μαΐου στη Λαϊκή Αγορά του Ορχομενού.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, το αγοραστικό κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ζητούσε πληροφορίες για τα προϊόντα ενώ παράλληλα είχε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει ορισμένα από αυτά που ήταν στη διάθεσή τους. Τα σχόλια περιττό να πούμε ότι ήταν ενθαρρυντικά προς τους παραγωγούς που τους καλωσόρισαν στην αγορά και εξέφραζαν την στήριξή τους σε τέτοιες προσπάθειες που εξασφαλίζουν την ποιότητα.     Κτηνοτροφικος Συναιτερισμος 2Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βοιωτίας δημιουργήθηκε με σκοπό την ενίσχυση της ατομικής προσπάθειας του κάθε κτηνοτρόφου, την ανάδειξη του έργου του και την προστασία του προϊόντος που παράγει καθημερινά μέσα από το μόχθο του.

Στόχο έχει την άμεση σύνδεση του κτηνοτρόφου – παραγωγού με τον καταναλωτή, τη διάσωση ενός μέρους της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της γαστρονομικής μας παιδείας που αποτελεί ένα πρότυπο μεσογειακής διατροφής.

Όλα τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά από ελληνικό φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα που συλλέγουν καθημερινά οι κτηνοτρόφοι – μέλη του συνεταιρισμού. Ακολουθώντας τους πλέον αυστηρούς κανόνες υγιεινής και παραδοσιακής τυροκομίας και με τη βοήθεια σύγχρονων μέσων και του κατάλληλου εξοπλισμού, ο Συνεταιρισμός παράγει τυροκομικά προϊόντα με σήμανση Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.), προϊόντα με βραβεία γεύσης και ποιότητας, άξια να εκπροσωπούν την ελληνική τυροκομία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Κτηνοτροφικος Συναιτερισμος Φετα 1Τα προϊόντα που παράγει ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βοιωτίας είναι: Φέτα, Φορμαέλα, Το Αρβανίτικο Τυρί, Ξηρή Μυζήθρα, Ανθότυρο, Κεφαλοτύρι, Ρυζόγαλο, Κρέμα, Γιαούρτι Πρόβειο, Γιαούρτι Κατσικίσιο, Φρέσκο Βούτυρο, Οψιμοτύρι.

Ο «a» πιστός στις αρχές του προβάλλει και στηρίζει κάθε αξιόλογη προσπάθεια νέων ανθρώπων.

Περισσότερες πληροφορίες  https://www.ksviotias.gr

Κτηνοτροφικος Συναιτερισμος 1 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle