Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
108

Ένας χρόνος Φάνης Σπανός στην Περιφέρεια Στ Ελλάδας

< 2 λεπτά
02.06.20 • 11:19
#Tags:

Ενα χρόνο έκλεισε στην θέση του Περιφερειάρχη ο Φάνης Σπανός, ο οποίος μετά τις επαναληπτικές Περιφερειακές εκλογές την Κυριακή 2 Ιουνίου με ποσοστό 54,42% και 122.128 ψήφους αναδείχτηκε νικητής και έγινε ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Ο αντίπαλός του Απόστολος Γκλέτσος συγκέντρωσε το 47,58% και 110.847 ψήφους ενώ να σημειώσουμε ότι ο κ Σπανός κατέλαβε 20 έδρες και ο κ Γκλέτσος 12 από τις 51 της Περιφέρειας.
Με την ευκαιρία αυτής της επετείου ο κ Σπανός έκανε την παρακάτω δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:
"Σήμερα, ένα χρόνο ακριβώς, μετά τις εκλογές, που ανέδειξαν την παράταξή μας Περιφερειακή Αρχή, αισθάνομαι την ανάγκη να πω -για μία ακόμη φορά- ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Ευχαριστώ την ομάδα μας, τους αιρετούς και τους συνεργάτες του «Επιμένουμε», για την αυτοδιοικητική προσπάθεια που οικοδομήσαμε μαζί, με μία μόνη κοινή αναφορά.
Τη Στερεά Ελλάδα!
Με την ευκαιρία αυτής της επετείου ο κ Σπανός έκανε την παρακάτω δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:
"Ευχαριστώ τις Περιφερειακές παρατάξεις και ιδιαίτερα τους επικεφαλής, που από «αντίπαλοι» ενός έντιμου εκλογικού αγώνα, την επόμενη κιόλας μέρα έγιναν συνοδοιπόροι. Άλλοτε με κοινές και άλλοτε με διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά πάντα με τον ίδιο σκοπό.
Τη Στερεά Ελλάδα!

Περισσότερο απ’ όλους, το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς, τους πολίτες της Περιφέρειάς μας. Σε όσους μας προσφέρατε την τεράστια τιμή της ψήφου σας, αλλά και σε όσους είχατε μια διαφορετική επιλογή. Γιατί όλοι ζούμε και αναπνέουμε στον ίδιο τόπο.
Τη Στερεά Ελλάδα"
 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle