Asopichos Logo
01-05-2024
Asopichos Logo
204

Έρχεται καύσωνας Τρίτη και Τετάρτη

< 2 λεπτά
24.05.21 • 20:18
#Tags:

Τρίτη και Τετάρτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα και θα φτάσει τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται την Πέμπτη και την Παρασκευή αλλά και τοπικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία.

Την ΤΡΙΤΗ προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα βουνά της βόρειας Ελλάδας. Το πρωί τοπικά στην Ήπειρο η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο αρχικά ασθενείς από το απόγευμα βορειοδυτικοί πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 34 βαθμούς Κελσίου κυρίως στη Θεσσαλία την Στερεά και την Πελοπόννησο. Στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη 32 με 33 βαθμούς, σε Κυκλάδες και βόρεια Κρήτη μέχρι 29 βαθμούς.

Στην ΑΤΤΙΚΗ προβλέπεται απόλυτη ηλιοφάνεια με τους ανέμους βόρειους 4 με 5 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προβλέπεται επίσης ηλιόλουστη ημέρα. Οι άνεμοι ασθενείς μόνο το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι ως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, μόνο στα βόρεια  λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και από αργά το απόγευμα καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως στα βουνά
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται την Πέμπτη και την Παρασκευή. Θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες την Πέμπτη στη Μακεδονία και πιθανόν σε περιοχές της Θράκης και της Θεσσαλίας.

πηγή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle