Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
304

"Έφυγε" η Ευφημία-Εμη Ζαννιά... καλό παράδεισο

< 3 λεπτά
04.02.20 • 11:39
#Tags:

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου "έφυγε" από κοντά μας η Έμη Ζαννιά μια γυναίκα αγωνίστρια, με σπάνιο ήθος, πάθος για τη ζωή και γνώμονα πάντα την συμμετοχή και ασχολία για τα κοινά και προσφορά στο κοινό καλό.

Θήτευσε σε σημαντικές θέσεις στη Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης από το 1994 έως το 2019 και στο Δ.Σ. του  Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια Γενική Γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Μέλος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης.

Είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών και ήταν η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης.
Ως Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου εγκαινίασε το Αθλητικό Kέντρο στο Πανόραμα Ηλιούπολης, μέρος του οποίου αποτελεί σήμερα έδρα του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης, Κεφαλληνίας & Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού και θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Νεκροταφείο του Βύρωνα.

Η Εμη Ζαννιά ήταν σύζυγος του Σπύρου Ζαννιά, προέδρου της Ομοσπονδίας Τένις και μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Η ΕΦΟΑ για το χαμό της μεταξύ άλλων τονίζει σε ανακοίνωσή της: "Τα Μέλη του Δ.Σ. και το Προσωπικό της Ε.Φ.Ο.Α., εκ μέρους ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της".

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης συνεδρίασε εκτάκτως, την Δευτέρα 3/2, ώρα 17:00, με μοναδικό θέμα: «Έκφραση συλλυπητηρίων για το θάνατο της πρώην Αντιδημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευφημίας Ζαννιά».

Επιθυμία της ιδίας ήταν, αντί στεφάνου, να ενισχυθούν οι φορείς «Χαμόγελο του Παιδιού» και Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Συντετριμμένος ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB:
Σπ Ζαννιάς ΦΒ 2
Η Δημοτική παράταξη ''Η Πόλη που θέλω'' για την Ευφημία (Έμη) Ζαννιά
Η είδηση του θανάτου της Ευφημίας (Έμης) Ζαννιά σκόρπισε θλίψη στην Ηλιούπολη.
Οι δημότες της Ηλιούπολης για πολλά χρόνια την τίμησαν με την ψήφο τους, την εμπιστεύτηκαν για να τους εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ δύο διαφορετικοί δήμαρχοι της εμπιστεύτηκαν θέσεις ευθύνης, γιατί πάντα προσέφερε τις υπηρεσίες της με γνώμονα το καλό της Ηλιούπολης και του δημότη.
Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης την εξέλεξε πρόεδρο, πρώτη γυναίκα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ηλιούπολης. Όλοι όσοι την γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της την περιγράφουν ως έναν καλοσυνάτο , ευγενικό και θετικό άνθρωπο, αξιοπρεπή και ακέραιο, με δημοκρατικά ιδεώδη και προοδευτικές ιδέες.
Η παράταξη "Η πόλη που θέλω" και τα μέλη της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους αγαπημένους της ανθρώπους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle