Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
103

Αίτημα από την ΠΕ Βοιωτίας αλλαγής επιπέδου επιτήρησης

< 1 λεπτό
02.11.20 • 20:47
#Tags:

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο γραφείο της  Αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά, με θέμα την εκτίμηση της κατάστασης που προκύπτει από την  ένταξη του νομού στο επίπεδο Β΄ του επιδημιολογικού χάρτη.

Αποφασίστηκε η αποστολή κοινής επιστολής προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, επισημαίνοντας τα προβλήματα που δημιουργούνται και ζητώντας την επανεκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων  με την πάροδο 14 ημερών από την 23 -10-2020 όταν με τα δεδομένα των αυξημένων κρουσμάτων, ενέταξε το Νομό, στο τότε πορτοκαλί χρώμα επιδημιολογικής αξιολόγησης, εάν και εφόσον καλύπτεται πλήρως το πρόσταγμα της διασφάλισης της υγείας των Βοιωτών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Δημάρχοι του Νομού Βοιωτίας,  Λεβαδέων Ιωάννης Ταγκαλέγκας, Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου , Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτη , Ορχομενού Παρασκευή Καράλη, Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια και Διστόμου–Αράχωβας-Αντίκυρας, Γιάννη Σταθά, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Στερεάς  Ελλάδας , τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Σταύρο Τσελά και το συντονιστή της ομάδας Covid-19 , ιατρό Αγάλο Φωτόπουλο.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle