Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
88

Αγνοείται ο Σήφης Βαλυράκης σε θαλάσσια περιοχή της Εύβοιας

< 1 λεπτό
24.01.21 • 21:38
#Tags:

Ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης αγνοείται στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου. Είχε πάει βόλτα με το σκάφος του στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια. Η σύζυγός του, η οποία δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, ανησύχησε και ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό που διεξάγουν έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σήφης Βαλυράκης είχε βγει με το σκάφος του στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια και συγκεκριμένα στο Ασπρονήσι. Ωστόσο, το σκάφος έχει βρεθεί αλλά όχι και ο 78χρονος, άλλοτε στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Τις έρευνες εντοπισμού του Σήφη Βαλυράκη συντονίζει ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, ενώ δόθηκε εντολή να απογειωθεί και ένα ελικόπτερο για να λάβει μέρος στην επιχείρηση.

Στις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής, η σύζυγός του ενημέρωσε τις αρχές και από εκείνη την ώρα οι προσπάθειες για να βρεθεί συνεχίζονται, μέχρι στιγμής, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Σήφης Βαλυράκης έχει εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια και είχε πάει για να περάσει το Σαββατοκύριακο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle