Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
164

Αγώνας πρόκρισης και πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης στην παραλία Διστόμου

< 2 λεπτά
29.04.21 • 19:08
#Tags:

Δυο σημαντικά αθλητικά γεγονότα πανελληνίου ενδιαφέροντος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) θα φιλοξενήσει ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας σε συνεργασία με την ΚΟΕ και εθελοντές.

1) Τον καθοριστικό αγώνα Πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων ανδρών / Νέων γυναικών /Εφήβων / Νεανίδων / Παίδων / Κορασίδων στο Open Water, που θα γίνει στις 5 Ιουνίου 2021.

2) Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water (Ανοιχτής Θάλασσας) που θα γίνει από 10-12 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι σχετικές αποφάσεις πάρθηκαν μετά από συνάντηση μελων της ΚΟΕ με τον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ. Γιάννη Σταθά, στις 22 Απριλίου, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και επιτόπιος έλεγχος για την εξασφάλιση τήρησης των απαιτούμενων προδιαγραφών των αγώνων απο τους τεχνικούς συμβούλους της ΚΟΕ, κ. Νίκο Κραουνάκη και κ. Χρήστο Κούμα, την ταμία της ΚΟΕ κα Ελευθερία Σαραντίδου και από τον εμπνευστή των αγώνων κ. Παναγιώτη Αγγελέτο.
Μετά τη συνάντηση και τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησαν τα μέλη της ΚΟΕ η Ομοσπονδία αποφάσισε την διεξαγωγή των παραπάνω αγώνων κολύμβησης στην Παραλία Διστόμου.
Ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας από την πλευρά του δεσμεύτηκε να συνδράμει στις ανάγκες, οι οποίες απαιτούνται για την πραγματοποίηση των αθλητικών αγώνων. Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας να επιλεγεί για ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που διανύουμε, καθώς πρέπει σταδιακά να επανέλθουμε στην κανονικότητα.
Ευχαριστούμε την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για την τιμή που μας έκανε.
Ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας από την πλευρά του δεσμεύεται ότι θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που ανέλαβε για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle