Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
143

|

Αιτήσεις συμμετοχής για μαθήματα στο ΚΔΒ Μάθησης Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

< 2 λεπτά
11.02.20 • 21:21
#Tags:

Σχετικά με την Ανοιχτή Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 17 Φεβρουαρίου 2020.
Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης)και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.
Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1 Επεξεργασία Κειμένου - Διαδίκτυο (Ι) 50
2 Υπολογιστικά Φύλλα - Παρουσιάσεις (ΙΙ) 50
3 Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος 50
4 Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) 25
5 Βασικά Αγγλικά Α2 50
6 Τοπική ιστορία 25

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου & στο Δημοτικό Κατάστημα Θεσπιών. Το έντυπο της αίτησης βρίσκεται αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.aliartos.gov.gr
Τηλ. : 22683-50211 Email: kdvm957@aliartos.gov.gr
Παράταση υποβολής αιτήσεων: ως Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle