Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
239

ΑΚΟΛ Επιτυχίες αθλητριών στην Αεροβική

< 2 λεπτά
08.07.19 • 16:38
#Tags:

Στις 5 και 6 Ιουλίου 2019, στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού Αττικής, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, πραγματοποίησε τους Πανελλήνιους Αγώνες Αεροβικής Γυμναστικής, με τη συμμετοχή συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας.
Σ’ αυτούς τους αγώνες, συμμετείχε και ο ΑΚΟ Λιβαδειάς οι αθλήτριες του οποίου κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

Στην κατηγορία ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, με 16.950 βαθμούς, οι αθλήτριές μας ΤΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ, ΜΠΑΡΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΕΛΕΝΗ  και ΜΑΡΛΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, πήραν την 3η θέση.

Στην κατηγορία ΤΡΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, με 17.200 βαθμούς, οι αθλήτριές μας ΤΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ &amp; ΜΠΑΡΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, κατέλαβαν την 4η θέση.

Στην κατηγορία ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, η ΜΠΑΡΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, με 18.450
βαθμούς πήρε την 3η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και η ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ, συγκεντρώνοντας 14.650 βαθμούς.

Για τα προαναφερόμενα αποτελέσματα, εκτός από την προσπάθεια των αθλητριών, σημαντική ήταν και η βοήθεια των προπονητριών τους Λουκίας Τσάπρα, Χρύσας Ζάμπα, Έφης Παπαχαραλάμπους, Πολίνας Παπαχρήστου και του Τεχνικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Πολίζου.

"κλικ" στις φωτογραφίες για μεγάλωμα

1 1 2 1 3 1 4 1 5 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle