Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
130

Αλίαρτος: Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ για όλους 

< 1 λεπτό
10.07.20 • 19:33
#Tags:

Ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο εξ αποστάσεως έλεγχος, της λειτουργίας του δικτύου WiFi4EU του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων, από τον Διεθνή Οργανισμό ΙΝΕΑ. Ο παραπάνω έλεγχος σωστής λειτουργίας είναι προϋπόθεση ολοκλήρωσης της χρηματοδότησης του έργου.

Ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων, στο προηγούμενο διάστημα, αξιοποιώντας χρηματοδότηση μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος WiFi for Europe (WiFi4EU), η οποία προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών με συνδεσιμότητα Wi-Fi σε Δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημοτικά κτίρια, σε Δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη, εγκατέστησε από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα και προσφέρει στους Δημότες και Επισκέπτες του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων σημεία δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης, με την ένδειξη wifi4eu.
Τα σημεία ασύρματης πρόσβασης λειτουργούν στις παρακάτω τοποθεσίες:

Μέλημα του Δήμου είναι και οι υπόλοιπες κοινότητες να αποκτήσουν τα αντίστοιχα σημεία πρόσβασης στο διαδίκτυο, οι οποίες δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές του προγράμματος λόγω μη διαθέσιμης ταυτότητας από τον πάροχο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle