Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
94

 Αλίαρτος: Ετοιμα τα σχολεία για την επαναλειτουργία τους

< 1 λεπτό
09.05.20 • 19:55
#Tags:

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας την Δευτέρα 11-5-2020 ξεκινά η λειτουργεία των Λυκείων, ενώ τη Δευτέρα 18-5-2020 των Γυμνασίων.
Στο πλαίσιο αυτά ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων, σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου και του Διευθυντές των Σχολείων έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
Ως εκ τούτου εφοδιάστηκαν τα Γυμνάσια και Λύκεια Αλιάρτου και Θεσπιών, καθώς και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλιάρτου με υλικά ατομικής προστασίας. Επίσης έγινε σχολαστική καθαριότητα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς και προληπτική απολύμανση. Τέλος η κατανομή των επιχορηγήσεων  από το Δήμο προς το ταμείο της Σχολικής επιτροπής έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας υλικών από την κάθε σχολική μονάδα , σύμφωνα με τις ανάγκες της.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle