Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
81

Αλίαρτος: Με τους ίδιους αντιδημάρχους και έμφαση στην καθημερινότητα συνεχίζει ο Δήμος 

< 1 λεπτό
04.09.20 • 21:08
#Tags:

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γεώργιου Ντασιώτη, παραμένουν στις θέσεις τους και με τις αρμοδιότητες που είχαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γλύκος Ιωάννης, Κοκκοράκης Λουκάς, Μαλέσης Κωνσταντίνος, Μπόγρη Ζαχαρούλα ενώ αναλαμβάνει τον τομέα της μηχανοκίνητης καθαριότητας (αποκομιδή σύμμεικτων, ανακύκλωση, χωροθέτηση και πλύσιμο κάδων), ως άμισθος αντιδήμαρχος, ο κος Ταξιάρχης Θεοδωρογιάννης. Επιπροσθέτως, ο νέος αντιδήμαρχος αναλαμβάνει την εποπτεία των λαϊκών αγορών.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Ντασιώτης, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους και τους κάλεσε να εντείνουν τις προσπάθειές τους. Επίσης ανέφερε ότι η τοποθέτηση του νέου αντιδημάρχου με τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και στην περαιτέρω προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας υπόψη και τους κινδύνους από τη πανδημία Covid -19.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle