Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
97

Αλλαγή ώρας την Κυριακή

< 1 λεπτό
24.10.20 • 18:41
#Tags:

Μία ώρα πίσω θα γυρίσουν τα ρολόγια την Κυριακή 25 Οκτωβρίου λόγω της αλλαγής από τη θερινή στη χειμερινή ώρα. Τα ξημερώματα της κυριακής και συγκεκριμένα στις 04:00 οι δείκτες θα πρέπει να δείξουν 03:00 (είναι αυτόματη η διαδικασία σε κινητά και υπολογιστές).

Το 2018 ο τότε επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, έπειτα από μια σχετική διαδικτυακή έρευνα σε ολόκληρη την ΕΕ. είχε προκύψει ότι το 84% όσων πήραν μέρος είχε συμφωνήσει με το τέλος αυτής της πρακτικής του να αλλάζει η ώρα.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε τον Μάρτιο του 2019 υπέρ της κατάργησης της αλλαγής της ώρας από το 2021. Οι εθνικές κυβερνήσεις καλούνται να ξεκαθαρίσουν εάν θέλουν μόνιμα θερινή ή χειμερινή ώρα. Στο τέλος, θα αποφασίσουν από κοινού τα κράτη – μέλη της ΕΕ.

Οι χώρες της Ε.Ε. που θα διατηρήσουν τη θερινή τους ώρα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την τελική τους αλλαγή την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου του 2021.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle