Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
433

Ανέβηκαν στα 56 τα ενεργά κρούσματα στο δήμο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
02.08.21 • 15:46
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων με βάση την εβδομαδιαία αναφορά του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με τα δεδομένα της επιδημιολογικής επιτήρησης, ανακοινώνει ότι σήμερα, 2 Αυγούστου 2021, τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 56, εκ των οποίων τα 6 νοσηλεύονται και τα 50 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση: «Ο αριθμός των κρουσμάτων στον Δήμο Λεβαδέων συνεχίζει την αυξητική του πορεία, με συγκρατημένο όμως ρυθμό σε σύγκριση με τα πανελλαδικά νούμερα. Ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα παρατηρήθηκε αύξηση στον αριθμό των συνδημοτών μας που νοσηλεύονται. 

Τις προηγούμενες εβδομάδες ο αριθμός των νοσηλειών ήταν μηδενικός.
Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και γρήγορη ολοκλήρωση του προγράμματος εμβολιασμού, ώστε ο αριθμός των νοσηλειών να μην αυξηθεί περαιτέρω.
Εμβολιαζόμαστε για να μειώσουμε τις θανατηφόρες επιπλοκές της νόσου, εμβολιαζόμαστε για να διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα οι νοσηλείες και οι διασωληνώσεις συμπολιτών μας.
Συνεχίζουμε με δύναμη, υπομονή και σύνεση να τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.
Θα τα καταφέρουμε.»
Στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Λεβαδέων με τον ΕΟΔΥ, θα συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εντατικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού, για την επίβλεψη της πορεία της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle