Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
164

Ανακοίνωση του Δήμου Ορχομενού για τον Ρωμανό.

< 2 λεπτά
08.12.14 • 13:46
#Tags:

Logo Δήμου ΟρχομεμνούΣχετικά με το θέμα του νεαρού κρατούμενου, απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού στη συνεδρίασή του, την Πέμπτη 4/12/2014, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Ο κρατούμενος Νίκος Ρωμανός έχει το σθένος να ρισκάρει την υγεία του και την ίδια τη ζωή του, προκειμένου να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμά του στη μόρφωση. Σκοπός του σωφρονιστικού συστήματος δεν πρέπει να είναι η εξόντωση, αλλά η προετοιμασία του κρατουμένου να επιστρέψει στην κοινωνία.
Η Ελληνική Δημοκρατική Πολιτεία, μέσω των λειτουργών της, οφείλει να αποδείξει στην πράξη ότι δεν είναι εκδικητική.

Το παρόν ψήφισμα θα κοινοποιηθεί:
Στον τοπικό τύπο
Στο διαδίκτυο

Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύτηκε στα Blogs Orchomenos-Press την Παρασκευή 5/12 και στο  Orchomenos News την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. Στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν αναφέρεται.

Με την ευκαιρία, οι αποφάσεις, τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δήμου δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Δήμου; είναι διαθέσιμα και που;

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle