Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
93

Ανανέωση της θητείας τριών εκ των τεσσάρων Αντιδημάρχων Ορχομενού

< 1 λεπτό
01.10.20 • 17:30
#Tags:

Με απόφαση της Δημάρχου Ορχομενού Βούλας Καράλη παρατείνεται η θητεία των τριών εκ των τεσσάρων Αντιδημάρχων από 12 Σεπτεμβρίου 2010 μέχρι 30 Μαρτίου 2021.

Σχετικά με τη θητεία του Αντιδημάρχου Πρόδρομου Εμμανουηλίδη δεν αναφέρεται κάτι σχετικό στην εν λόγω απόφαση. Προφανώς θα γίνει με άλλη απόφαση, ανανέωση ή αντικατάσταση. Είναι θέμα χρόνου...

Η σχετική απόφαση υπογράφτηκε από την Δήμαρχο στις 29 Σεπτεμβρίου και αναφέρει:

"ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Παρατείνει από 12-9-20 έως 30-3-2021 την θητεία των τριών (3) Αντιδημάρχων του Δήμου Ορχομενού, στους οποίους παρέχεται πάγια αντιμισθία, με τις αρμοδιότητες που μεταβιβάστηκαν σ΄ αυτούς με την 114/2019 και 161/ 2019 αποφάσεις μας, όπως παρακάτω:

Α. Του Αντιδημάρχου κ. Βαγενά Δημητρίου
Β . Του Αντιδημάρχου κ. Γαλάνη Γρηγορίου
Γ . Του Αντιδημάρχου κ. Ζυγογιάννη Κων/νου

1. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του .
2. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία εφημερίδα της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ορχομενού και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΑΛΗ"

Η απόφαση της δημάρχου

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle