Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
75

Αναστολή εμπορικών δραστηριοτήτων, απαγόρευση κυνηγίου ψαρέματος μέχρι 18/1

< 1 λεπτό
08.01.21 • 20:15
#Tags:

Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των εμπορικών δραστηριοτήτων έως τις 18/1 ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αυτό το διάστημα παραμένει σε ισχύ η αναστολή η λειτουργία του λιανεμπορίου, των κομμωτηρίων, των βιβλιοπωλείων και υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής συμπεριλαμβανομένης της περιποίησης νυχιών. Επίσης παρατείνεται η απαγόρευση κυνηγιού και ψαρέματος.

Για τους χώρους λατρείας παρατείνεται το υφιστάμενο ως σήμερα καθεστώς δηλαδή τέλεση λειτουργιών και κάθε είδους θρησκευτικής τελετής χωρίς την παρουσία πιστών. Η ατομική λατρεία είναι δυνατή στο πλαίσιο άλλης επιτρεπόμενης μετακίνησης. Σχετικά με τις εταιρείες συνεχίζεται η τηλεργασία στο μέγιστο δυνατό ποσοστό.

O κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο ξεκινούν η Super League 2 και η Volley League με ειδικά μέτρα.

Για τις αφίξεις από το εξωτερικό είπε ότι όσοι εισέρχονται στη χώρα  υπόκεινται σε υποχρεωτικό περιορισμό για 7 ημέρες. Επίσης και αρνητικό rapid test. Ειδικότερα για τους επιβάτες από το ΗΒ θα υπόκεινται και σε rapid test στην Ελλάδα, πριν τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα, ενώ θα κάνουν τεστ και κατά την αναχώρησή τους.

Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έως και τις 18 Ιανουαρίου, στις 6 το πρωί.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle