Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
71

Ανδρ Κουτσούμπας: Πολιτικοί γυρολόγοι κρύβουν την αλήθεια

< 4 λεπτά
05.02.21 • 20:37
#Tags:

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κουτσούμπας με ανακοίνωσή τονίζει ότι: κάποιοι γυρολόγοι πολιτικών κομμάτων , τάσεων, κάνουν εύκολες κρίσεις, χαρακτηρισμούς, χρήση λαϊκίστικης ρητορικής μακριά τόσο από την πραγματικότητα... και συνεχίζοντας επισημαίνει... αδυνατούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα να παρακολουθήσουν τα γεγονότα και να αναγνωρίσουν το συνεχές ενδιαφέρον όλων μας για την Ελληνική κοινωνία. Αποκρύπτουν συνειδητά την αλήθεια και αγνοούν τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής.

Σε άλλο σημείο ο κ Κουτσούμπας δίνει το στίγμα της προσφοράς του στη κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας λόγω της πανδημίας υπογραμμίζοντας: Ένας καθημερινός αγώνας που δίνεται στην ολομέλεια της Βουλής, στις Επιτροπές της, στα Υπουργεία και στον τόπο μας ώστε να υπάρχει άμεση παρέμβαση για την επίλυση των προβλημάτων – στήριξη των πολιτών.

Ο βουλευτής Βοιωτίας κλείνει την ανακοίνωση λέγοντας: « Η μεγαλύτερη πολιτική αρετή είναι η Αλήθεια»

Ολόκληροι το κείμενο της ανακοίνωσης του κ Κουτσούμπα:

"Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Σε μια δύσκολη συγκυρία, μια παγκόσμια κρίση λόγω πανδημίας, καθημερινά όλοι μας, τα μέλη της κυβέρνησης, Βουλευτές,  αγωνιζόμαστε ο καθένας για τον τόπο του και όλοι μαζί για την πατρίδα μας μακριά από λαϊκισμούς , ευχολόγια και καιροσκοπισμούς για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους και κατά συνέπεια προς το συμφέρον  των συμπολιτών μας, της Ελληνικής κοινωνίας.

Ένας καθημερινός αγώνας που δίνεται στην ολομέλεια της Βουλής, στις Επιτροπές της, στα Υπουργεία και στον τόπο μας ώστε να υπάρχει άμεση παρέμβαση για την επίλυση των προβλημάτων – στήριξη των πολιτών.

Και όλα αυτά όταν κάποιοι γυρολόγοι πολιτικών κομμάτων , τάσεων, κάνουν εύκολες κρίσεις, χαρακτηρισμούς, χρήση λαϊκίστικης ρητορικής μακριά τόσο από την πραγματικότητα, όσο και από την προσφορά στην παραγωγή λύσεων και πολιτικής. Κλεισμένοι στα πολιτικά – κομματικά γραφεία τους κολλημένοι στις αγκυλώσεις και την ιδεοληψία τους αδυνατούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα να παρακολουθήσουν τα γεγονότα και να αναγνωρίσουν το συνεχές ενδιαφέρον όλων μας για την Ελληνική κοινωνία. Αποκρύπτουν συνειδητά την αλήθεια και αγνοούν τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής.

Ενοχλούνται για την συνεχή πολιτική παρουσία και παρεμβάσεις της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, στην υγεία, την Άμυνα – την ασφάλεια αλλά και την συνεχή στήριξη της πολιτείας προς τους πολίτες, εργαζομένους και επαγγελματίες. Πολιτικά περιθωριοποιημένοι και αδύναμοι γιατί στη χώρα επανήλθε ηρεμία και ασφάλεια και οι Έλληνες μας εμπιστεύονται.

Ενοχλούνται από το γεγονός ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η παράταξή μας κατά το πρώτο οκτάμηνο της διακυβέρνησης υλοποίησε τις περισσότερες δεσμεύσεις της απέναντι στον Ελληνικό λαό. Αδυνατούν, μικρόψυχοι, λαϊκιστές και πολιτικάντηδες της παλιάς εποχής να δεχθούν ότι η Κυβέρνησή μας αντιμετώπισε με επιτυχία την εθνική και υγειονομική κρίση και συνεχίζει με σύνεση να αντιμετωπίζει την πανδημία με γνώμονα την υγεία του λαού θωρακίζοντας τα νοσοκομεία όλης της χώρας και του νομού μας.

Ενοχλούνται προφανώς κάποιοι από την συνεχή, καθημερινή παρουσία μου στο νομό, δίπλα στους πολίτες αναδεικνύοντας, προωθώντας και επιλύοντας αθόρυβα προβλήματα του τόπου μας, των συμπολιτών μας.

 Η πολιτική του πεζοδρομίου δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Προσπερνώντας λοιπόν κάθε καθοδηγούμενο ανώνυμο σχόλιο θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε την χώρα μας και τον τόπο μας με γνώμονα την Αλήθεια , την Υπευθυνότητα. Τιμώντας τις αρχές μας και δίνοντας στους ανώνυμους γυρολόγους το χώρο που τους αξίζει « το περιθώριο» όπως τους έχει τοποθετήσει ο Ελληνικός λαός.

Είμαστε παρόντες και θα συνεχίσουμε μαζί με τους πολίτες μας, όπως υποσχεθήκαμε, ανταποκρινόμενοι στο καθήκον μας με εντιμότητα, συνέπεια και ειλικρίνεια και βασική πολιτική θέση :

« Η μεγαλύτερη πολιτική αρετή είναι η Αλήθεια»

Με εκτίμηση

Ανδρέας Κουτσούμπας"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle