Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
149

Ανοίγει η κατασκήνωση "Παλιομηλιά" από 3-12/8. Με αρνητικό τεστ η είσοδος των παιδιών

< 1 λεπτό
30.07.21 • 21:06
#Tags:

Η 3η Περίοδος της Κατασκήνωσης του Δήμου στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα” θα λειτουργήσει από την Τρίτη 3/8/2021 έως την Πέμπτη 12/8/2021.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο Λιβαδειάς η ώρα προσέλευσης των παιδιών θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 και μετά ενώ συστήνεται όλα τα παιδιά να διαθέτουν και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test, self test), που πραγματοποιήθηκε εντός 24 – 40 ωρών πριν την προσέλευση.

Στην συνέχεια τα παιδιά θα υποβάλλονται σε έλεγχο με rapid test ή self-test 2 φορές την εβδομάδα (ανά 3 ή 4 ημέρες). Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται και θα συντονίζεται από την ιατρονοσηλευτική υπηρεσία της κατασκήνωσης και τα αποτελέσματα τους θα είναι διαθέσιμα στον υπεύθυνο Covid-19.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle