Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
110

ΑΟ Υψηλάντη για τον γλέντι στην Αλλιαρτο: Λάβαμε όλα τα μέτρα αλλά...

< 2 λεπτά
06.07.20 • 19:09
#Tags:

Ο Αθλητικός  Όμιλος Υψηλάντη εξέδωσε την παρακάτω γραπτή δήλωση σχετικά με το γλέντι που διοργάνωσε στην κεντρική πλατεία της Αλιάρτου όπου υπήρξε συνωστισμός παρά τα πρόσθετα μέτρα για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η δήλωση του ΑΟ Υψηλάντη
  • Στην εκδήλωση συμμετείχαν 1300 άτομα πράγμα που είναι συμβατό με τις οδηγίες που προβλέπονται αφού η έκταση της πλατείας είναι 4.550 τετραγωνικά μέτρα.
  • Υπήρχε ελεγχόμενη είσοδος και εποπτεία στο χώρο με ιδιωτική ασφάλεια.
  • Από την αρχή της εκδήλωσης ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα. Όλο το εθελοντικό προσωπικό του Συλλόγου φορούσε μάσκες και γάντια, υπήρχαν αντισηπτικά στα σημεία που έπρεπε και οι συμμετέχοντες κάθονταν στα τραπέζια με την αναλογία που έπρεπε. Μάλιστα κατά τον πρώτο έλεγχο του αρμόδιου κλιμακίου κρίθηκαν όλα άψογα.
  • Υπήρχαν συνεχείς συστάσεις στους καθήμενους να μην μετακινούνται.
  • Ο χώρος για χορό ήταν πολύ μικρός έτσι ώστε να λειτουργεί αποτρεπτικά.
  • Δυστυχώς κατά τις πρωϊνές ώρες σε κάποια τραπέζια παρά τις παραινέσεις τις δικές μας και των καλλιτεχνών, μετακινήθηκαν άτομα σε παρακείμενα τραπέζια λόγω των φιλικών και συγγενικών σχέσεων που είναι ανεπτυγμένες σε μικρές τοπικές κοινωνίες σαν τη δική μας.
  • Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από το αρμόδιο κλιμάκιο επιβλήθηκε πρόστιμο.
  • Σε ότι αφορά την παρουσία των βουλευτών και των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης στην εκδήλωσή μας, κάθονταν σε τραπέζια όπως προβλέπεται και μάλιστα η Κα Πούλου αποχώρησε πολύ νωρίς. Οι υπόλοιποι πριν αποχωρήσουν έσυραν το χορό στην αρχή της εκδήλωσης χωρίς να υπάρχει συνωστισμός. Ήταν τιμή για εμάς που παρευρέθηκαν και άδικο να γίνονται στόχος από μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είναι άλλο πράγμα ατομική ευθύνη και τυχόν παραλείψεις κατά την διάρκεια μιας τοπικής εκδήλωσης και άλλο η επίθεση σε ανθρώπους αναγνωρισμένους για την προσφορά τους, χωρίς να έχουν ευθύνη.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle