Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
92

Από τη δράση της ΕΛ.ΑΣ. Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

< 3 λεπτά
18.07.21 • 21:55
#Tags:

Μπορεί οι πολίτες να είναι ή να ετοιμάζονται για διακοπές αλλά η παραβατικότητα και οι επιτήδειοι ποτέ δεν σταματούν τη δράση τους.

Όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φύλακες της νομιμότητας, στην υπηρεσία των πολιτών δίνουν δυνατά χτυπήματα στην παρανομία και συλλαμβάνουν ή εξιχνιάζουν καθημερινά διάφορες παράνομες πράξεις.

Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας είχαμε τις παρακάτω δράσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Στη Στερεά Ελλάδα, σύλληψη και 2.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτρια καφέ-
μπαρ, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων
πελατών.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Σάββατο 17 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 107.162 έλεγχοι, από τους οποίους οι 51.911 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος».
Βεβαιώθηκαν συνολικά 174 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 11 συλλήψεις, ως ακολούθως:

Στη Στερεά Ελλάδα, σύλληψη και 2.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτρια καφέ-μπαρ, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών

 112 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 102 πρόστιμα των 300 ευρώ και 10 των 150 ευρώ, ως ακολούθως:

o 30 στη Στερεά Ελλάδα,
o 17 στη Θεσσαλονίκη,
o 14 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
o 12 στο Βόρειο Αιγαίο,
o 11 στην Ήπειρο,
o 8 στη Πελοπόννησο,
o 8 στα Ιόνια Νησιά,

o 6 στο Νότιο Αιγαίο,
o 4 στη Δυτική Ελλάδα,
o 1 στη Θεσσαλία και
o 1 στη Δυτική Μακεδονία.
Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 61.197 ομοειδείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 58.981 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και 2.216 των 150 ευρώ.

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός στην Ιτέα Φωκίδας, για απόπειρα κλοπής από οικία

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, σήμερα (18-07-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ιτέα Φωκίδας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών, για απόπειρα κλοπής από οικία στην ανωτέρω περιοχή.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν δύο (2) ακόμη ημεδαποί συνεργοί του.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης, σε περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 29-04-2021, σε περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο ακόμη συνεργών του (ενός άνδρα και μίας γυναίκας).
Ειδικότερα οι ανωτέρω, εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα στην οικία της ηλικιωμένης και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν ένα χρυσό σταυρό και το πορτοφόλι της παθούσας, που περιείχε χρηματικό ποσό.
Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά σε ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (17-07-2021) το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά σε ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (17-07-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό κυτίο, το οποίο περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle