Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
623

Από τη μικτή κόσμου στην ΑΕΟ! Ο Μιχάλης Κασάπης τεχνικός Διευθυντής. Μεταγραφικός Οργασμός

< 4 λεπτά
14.07.17 • 10:52
#Tags:

Ταράζει τα νερά η ιστορική ΑΕ Ορχομενού με τις κινήσεις που πραγματοποιεί τόσο στο μεταγραφικό μέτωπο όσο και σε κινήσεις στρατηγικής, ξεπερνώντας τα στενά όρια του Νομού Βοιωτίας όπου ναι μεν θα αγωνίζεται αλλά αποδεικνύει ότι είναι θέμα χρόνου να τα ξεπεράσει.

Μετά την Διοικητική "αποκατάσταση" έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο της ομάδας και ο στρατηγικός στόχος που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ΑΕΟ στο προσκήνιο και πρωταγωνίστρια στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μιχάλης Κασάπης στην ΑΕΟ 

Μια μεγάλη προσωπικότητα του του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Μιχάλης Κασάπης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αλλά και υπεύθυνος των Ακαδημιών, στην προσπάθειά για την μεγάλη επιστροφή. Ο Κασάπης υπέγραψε την συνεργασία του με την ομάδα του Ορχομενού και όλοι περιμένουν τις επόμενες κινήσεις.

Η κίνηση της Διοίκησης να φέρει τον Κασάπη στον Ορχομενό έχει, εκτός από την ουσιαστική του συμβολή, και πολλές συμβολικές παραμέτρους, με σπουδαιότερη την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι διοικούντες την ΑΕΟ και την ιστορία της.

Κασάπης Μπούρας Μωρίκης ΑΕΟ

Δημήτρης Μπούρας, Μιχάλης Κασάπης, Δημήτρης Μωρίκης

Λίγα λόγια για τον Κασάπη  

Ο Μιχάλης Κασάπης (6 Ιουνίου 1971) είναι πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν στη θέση του αριστερού αμυντικού ή μέσου και τώρα είναι προπονητής ποδοσφαίρου.

Το 1995 ψηφίστηκε ως δεύτερος καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και ως ένας από τους 22 καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες την περίοδο 2001-02.

Ξεκίνησε σε ηλικία 17 ετών στην ομάδα του Λεβαδειακού την περίοδο 1988-89 και αγωνίσθηκε έως και το 1992-93, συμπληρώνοντας 126 συμμετοχές και 6 γκολ.

Αποκτήθηκε στη συνέχεια από την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε από το 1992-93 έως το 2003-04, συμμετέχοντας στην ομάδα του "Δικεφάλου" της δεκαετίας του 90', όπου συμπαίκτες του, μεταξύ άλλων, υπήρξαν την περίοδο εκείνη οι Στέλιος Μανωλάς, Τόνι Σαβέβσκι, Ηλίας Ατματσίδης και Βασίλης Τσιάρτας.

Μιχάλης Κασάπης
Στις 27 Απριλίου 1994 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Εθνική Ομάδα, στον εντός έδρας φιλικό αγώνα προετοιμασίας για το Μουντιάλ 1994 εναντίον της Σαουδικής Αραβίας (5-1). Παρά το γεγονός ότι ο τότε τεχνικός της Ελλάδας, ο αείμνηστος Αλκέτας Παναγούλιας τον είχε καλέσει στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, δεν τον επέλεξε τελικά στην αποστολή που ταξίδεψε στις ΗΠΑ. Με τη φανέλα της Ελλάδας είχε συνολικά 37 συμμετοχές (έως το 2002).

Το 1995 είχε φορέσει τη φανέλα της Μικτής Κόσμου μετά από πρόσκληση του Γιόχαν Κρόιφ σε έναν αγώνα που έγινε στο Καμπ Νου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σαν προπονητής ο Μιχάλης Κασάπης ξεκίνησε το 2006από την ομάδα Νέων του Λεβαδειακού και συνέχισε την περίοδο 2009-10 στον Φωκικό, στη συνέχεια στην Καλλονή Λέσβου, για να επιστρέψει τον Φεβρουάριο του 2011 και πάλι στην ομάδα της Άμφισσας. Τον Φεβρουάριο του 2013 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χαλκίδας. Εννέα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής, τον Σεπτέμβριο του 2013 επέστρεψε σε ρόλο σκάουτερ, με αρμοδιότητα να παρακολουθεί τους αγώνες των προσεχών αντιπάλων των "κιτρινόμαυρων".

Θεοχάρης προπονητής και 10 μεταγραφές 

Δυναμικά έχει μπει η Α.Ε.Ο. στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας παίκτες εγνωσμένης αξίας έτσι ώστε να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με απώτερο στόχο να πάρει τη θέση που της αξίζει. Η νέα διοίκηση υπέγραψε συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Θεοχάρη ο οποίος ήταν προπονητής στις ομάδες, Καλαπόδι, Ελάτεια, Λιβανάτες και Τιθορέα, γνώστης του ΑΕΟτοπικού   ποδοσφαίρου και σε συνεργασία μαζί του πραγματοποιεί ένα μπαράζ μεταγραφών.

Μέχρι τώρα η ΑΕ έχει αποκτήσει 10 ποδοσφαιριστές, τον  επιτελικού μέσου Στάμο, τον  αμυντικό Δημήτρη Κολομπούρδα, τον μέσο Γιάννη Γιατζιτζόγλου, τον αμυντικό Θανάση Βελέντζα, τον μέσο Ακη Κόττα,  τον αμυντικό Γιώργο Τασούλα, τον Παναγιώτη Χαρίση που προέρχεται από την ΑΕΟ, του επιθετικού Πάρη Ζουλέσκου, πρώτος σκόρερ στην Τιθορέα, τον έμπειρο επιτελικό μέσο Γιώργο Μουτσουρούφη και τον αμυντικό που έχει αγωνισθεί στα πρωταθλήματα Φθιώτιδας και Βοιωτίας Χρήστο Στεργίου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle