Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
71

Από τον Αγιο Γεώργιο στη Σάμο με αγάπη

< 1 λεπτό
13.11.20 • 14:58
#Tags:

Την έμπρακτη υποστήριξή τους προς τους σεισμοπαθείς της Σάμου έδειξαν οι δημότες της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου του Δήμου Λιβαδειάς με τη συγκέντρωση ειδών ένδυσης, ειδών Α’ Βοήθειας και τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία απεστάλησαν σήμερα στο Δήμο Ανατολικής Σάμου για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί τους δημότες για τη συγκινητική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα του Αντιδημάρχου Λεβαδέων Μιχάλη Σαγιάννη και του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Αθανάσιου Μίχου να προσφέρουν βοήθεια προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Σάμου. Επίσης, ευχαριστεί τον αυτοκινητιστή κ. Δημήτρη Κοσμά, για τη δωρεάν μεταφορά των ειδών στην Αθήνα για την αποστολή τους στη Σάμο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle