Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
109

Αρνητικά και τα 87 τεστ κορωνοϊού στους Σέρβους τουρίστες στην Αιδηψό

< 1 λεπτό
10.07.20 • 19:04
#Tags:

Λήξη συναγερμού φαίνεται ότι μπήκε στην Αιδηψό καθώς και τα τελευταία από τα 87 δείγματα των Σέρβων που είχαν ελεγχθεί για κοροναϊό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ βγήκαν αρνητικά.

Την ανακοίνωση έκανε μέσω ανάρτησής του στο Facebook o δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.
«Και τα τελευταία 7 τεστ είναι αρνητικά. Η συνέπεια και η προσπάθεια όλων νίκησε. Η Αιδηψός παραμένει ανοιχτή, φιλόξενη και covid free» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντζιάς.
Σημειώνεται πως χτες είχαν ανακοινωθεί πως αρνητικά είναι τα 80 από τα 87 τεστ και εκκρεμούσε η εξέταση επτά ακόμη δειγμάτων.
Οι Σέρβοι τουρίστες μόλις έμαθαν τα αποτελέσματα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου τους. Όπως είπαν στον ΣΚΑΪ, δεν ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Το γκρουπ των Σέρβων τουριστών είχε μπει σε οικειοθελή καραντίνα, μετά από τη διάγνωση ζευγαριού θετικό στον κοροναϊό. Το ζευγάρι πήγε με ταξί στο νοσοκομείο της Λαμίας με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ έσπευσαν στο σημείο και οι Σέρβοι τουρίστες μαζί με 8 ιδιοκτήτες των καταλυμάτων όπου μένουν, υποβλήθηκαν σε τεστ κοροναϊού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle