Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
253

Αρνητικά 293 τεστ. 7 τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
12.07.21 • 20:05
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποίησαν στην πόλη της Λιβαδειάς, το χρονικό διάστημα 5 – 11 Ιουλίου, 293 τεστ γρήγορης ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test) και ήταν όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας αναφέρει ότι συνεχίζεται η εξαιρετική πορεία της επιδημιολογικής εικόνας του Δήμου Λεβαδέων και μάλιστα σε μια εποχή που πανελληνίως υπάρχει έξαρση. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 7 και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγρύπνησης ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει γρήγορους ελέγχους (rapid tests) την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 από τις 09:00 – 14:00 στο Παλιό Δημαρχείο.

Δεν ξεχνάμε να τηρούμε τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, να χρησιμοποιούμε την μάσκα μας στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους όταν παρατηρείται συνωστισμός, καθώς και την απρόσκοπτη συνέχιση των εμβολιασμών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle